Conferència “Paisatge i gastronomia: patrimonialització de la cultura alimentaria” i entrega de premis del concurs "La cuina de la Serra: compartim el patrimoni gastronòmic familiar"
Event s logo setmana gastronomica sf

Conferència “Paisatge i gastronomia: patrimonialització de la cultura alimentaria” i entrega de premis del concurs "La cuina de la Serra: compartim el patrimoni gastronòmic familiar"

Organizado por: Tramuntana XXI

Teatre de Bunyola. Teatre de Bunyola Ver mapa Teatre de Bunyola. Teatre de Bunyola

Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Detalle del evento


Aquesta activitat compta de tres parts. Primer podrem gaudir de la conferència del catedràtic Jesús Contreras, de la Universitat de Barcelona. Acte seguit coneixerem els guanyadors del concurs de receptes ""La cuina de la Serra: compartim el patrimoni gastronòmic familiar". I per acabar podrem gaudir d'un tastet de producte local de la mà de la cuinera bunyolina Cati Pons.

Política de acceso

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Opiniones (3) 3 Opiniones

Carme
29.11.2020
Asistió el 27.11.2020 OPINIÓN VERIFICADA
Gastronomia per molt anys.
M'ha agradat molt. Sobretot la conferència. Molt amè.
Maria Antonia
28.11.2020
Asistió el 27.11.2020 OPINIÓN VERIFICADA
Bona cuina
No podem perdre el nostre patrimoni gastronòmic
Francisca
28.11.2020
Asistió el 27.11.2020 OPINIÓN VERIFICADA
Serra Tramuntana Patrimoni
Molt interesant la conferència, gran comunicador . Molt bona iniciativa el concurs de receptes i que despres poguen gaudir d’elles , fer-les i recuperar receptes antigues.
Nosotros y nuestros socios utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de ofrecerte el servicio de manera correcta, medir las visitas que se realizan a nuestra web y, en casos concretos, mostrarte publicidad y permitirte compartir contenidos en redes sociales. Puedes obtener más información sobre las cookies, consultando nuestra Política de Cookies.