El rei i el mar

El rei i el mar

Ver entradas
El rei i el mar

El rei i el mar

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

"Els fantasmes no existeixen", li va dir el rei al fantasma. "I jo em pensava que els reis no existien", li va dir el fantasma. "Llavors, un de nosaltres dos s'ha equivocat", va dir el rei. "Sembla que si", va dir el fantasma i tot seguit començà l'hora dels fantasmes... Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols... i fins i tot el fantasma de l'hora del te. El rei es vol imposar als elements naturals i descobreix que no tot és manar i obeir. Adaptació del conte de Heinz Janisch "El rey y el mar", il·lustrat per Wolf Erlbruch i editat por Lóguez Ed.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

5 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 15/01/2021
Molt recomanable!
Ens va agradar moltíssim, tot tan cuida't i fet amb molt carinyo! hi tornarem!!!
Noemí
18/01/2021
Opinión verificadaAsistió el 16/01/2021
Meravellós.
Ritme ideal, missatge bonic, posada en escena espectacular i els personatges creats amb molta creativitat! Hem sortit amb un àlbum il·lustrat meravellós de la seva obra Gnoma q pinta molt i molt bé!
Àlex
18/01/2021
Opinión verificadaAsistió el 16/01/2021
Relaxant i delicada
Un espectacle on la lentitud i la delicadesa de la història i les seves titelles són els protagonistes.
Patricia
17/01/2021
Opinión verificadaAsistió el 16/01/2021
El Rey i el mar
Muy buena representación, bonita historia, mágica puesta en escena. Muy poética. Recomendable para pequeños y no tan pequeños. Hemos disfrutado mucho.
M Carmen
17/01/2021
Opinión verificadaAsistió el 16/01/2021
Bonica però lenta
M'ha sorprès l'alta atenció del públic, sobretot tenint en compte que està ple de criatures petites, ja que l'obra avança a ritme lent, sense humor ni tocs divertits, actius o sorprenents, com hem tro Leer más at en altres ocasions. Amb escenografia i decorats senzills i bonics, i un missatge de fons que potser hem entès més els grans que els petits.
Núria
16/01/2021

¡Compartir!

Organizado por

La Puntual

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información