Passeig guiat i degustació: "Arròs de carboner, de la vida al bosc a la tradició culinària"
Event s logo setmana gastronomica sf

Passeig guiat i degustació: "Arròs de carboner, de la vida al bosc a la tradició culinària"

Antolatzailea: Tramuntana XXI

Finca pública de Galatzó. Carretera Es Capdellà a Galilea Km 2.2 Mapa ikusi Finca pública de Galatzó. Carretera Es Capdellà a Galilea Km 2.2

Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Gertaeraren xehetasuna


El passeig guiat per Galatzó consisteix en una ruta on l'historiador Tomàs Vibot ens explicarà la vida dels carboners visitant sitges i altres sorpreses. L'acompanyarem amb un arròs de carboner on la cuinera, Cati Pons, ens explicarà la història de la recepta i veurem com es cuina. Tot maridat amb un bon vi de la terra.

Sarbide politika

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Iritziak (3) 3 Iritziak

Joana
2020/12/2
2020/11/29 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
ha estat interessant i l'arròs boníssim.
gràcies.
Roig Nicolau
2020/11/30
2020/11/29 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
Esperem que aquesta història tengui segones parts
Un tast meravellós d’un trosset de Mallorca.
Lorena
2020/11/29
2020/11/29 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
Excursión histórico-culinaria
Una excursión muy interesante, tanto a nivel de conocimiento del entorno, la cultura e historia como la degustación fabulosa de un arroz típico de la zona.
Nosotros y nuestros socios utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de ofrecerte el servicio de manera correcta, medir las visitas que se realizan a nuestra web y, en casos concretos, mostrarte publicidad y permitirte compartir contenidos en redes sociales. Puedes obtener más información sobre las cookies, consultando nuestra Política de Cookies.